• ny_back

BLOG

E fa'afefea ona iloa le va o le PU ma le taga pa'u?

1、 Muamua, o meatotino o lalo ifo dermis ma PU o loʻo faʻalauiloaina:

Pa'u moni: pa'u fusipa'u pa'u e fai i pa'u manu pe a uma ona fai.

Tulaga lelei: A e malosi malosi

B La'ei fa'asagatau

C Malosi o le ea

Leaga: O se mamafa (vaega tasi)

O le vaega B o le porotini, e faigofie ona fufula ma fa'aletonu pe a mitiia le vai

Pa'u pa'u (PU pa'u): E masani lava ona fa'apipi'iina i alava fa'alava maualuga, fa'atasi ai ma uiga tutusa o pa'u.

Lelei: A e mama i le mamafa

B Malosi malosi

C e mafai ona faia i le manava lelei tutusa

D Suavai

E E le faigofie ona fa'alautele ma fa'aleaga le vai

F Puipuiga o le siosiomaga

2、 Lona lua, o se tasi o auala sili ona faigofie e iloagofie ai taga paʻu moni mai taga PU o le mamafa o le ato * (o mea nei e naʻo taga vaivai, sei vagana ai taga faʻataʻitaʻiga)

1. mamafa.Talu ai o loʻo i ai se eseesega tele i le tuufaatasiga i le va o le paʻu ma le PU, o le aofaʻi o paʻu e tusa ma le faaluaina le mamafa o le PU.Afai e lua taga tutusa ma lanu e tuʻu i luga o le lima, e sili atu le mamafa o le paʻu nai lo le PU.

2. Lagona lima.I le tulaga o le pa'u moni, o le pa'u povi e sili atu le malu nai lo le pa'u mamoe.Ae afai o le PU, o le a sili atu le malu nai lo le paʻu mamoe.

Afai o se ato ua uma, tago i le pa'u o le ato ma tagotago i ai.O le ae iloa o le paʻu o le ato paʻu o le a matua mafiafia pe a e paʻi i ai, ae o le PU o le a matua manifinifi.

3. Lomiga.O le fua faatatau manuia o lenei metotia e na o le 80%.O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga.E le gata i lea, e le maua e tagata le tele o avanoa e faʻataʻitaʻi ai pe a faʻatau taga paʻu.O le auala autu o le oomiina o ou atigilima i luga o le paʻu ma vaʻai i le taimi e toe maua ai fao.Afai e vave ona toe faʻaleleia, o le a toetoe a mou atu fao.Ona faia lea o le paʻu i le PU.Afai e telegese le toe fa'aleleia, o le pa'u moni.

4. Meafaigaluega.O se auala lea mo tagata gaosi taga lima e faigofie ai ona iloa le paʻu mai le PU, o lona uiga, e vaʻai i meafaigaluega.(O mea e taʻua o meafaigaluega e faʻatatau i mea uʻamea i luga o le ato, e pei o liʻo, faʻamau, sikuea sikuea, ma isi.) E masani lava, o ato paʻu e faia i paʻu moni ona o le maualuga o tau o latou mea paʻu, o lea pe a latou mananaʻo. ina ia taua, o le a filifilia e le au gaosi mea faʻapipiʻi oti (mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le pupuu).E leai se malologa i luga o le fogaeleele, ma o le togafitiga i luga e matua lamolemole, i se upu: maualuga.O meafaigaluega faʻaaogaina i le PU o le a le faʻapitoa.Muamua, o meafaigaluega i luga o le PU o le a le elea ma mou ona o le acidity o le PU, ma o meafaigaluega i luga o le PU o le uaea uʻamea (o le uamea uamea e pei o se uaea uʻamea ua milo i foliga eseese, ma e mafai ona manino le vaʻaia. le faailoga gau)

5. Vaai i le pine.E masani lava, o ato e faʻapipiʻiina ma pine.E tautau le pine i luga o le ato pe a uma ona oomi le paʻu paʻu autu.A e fa'atau se ato, e masani ona leai se aoga o le pine, o lea e mafai ai ona e fa'aogaina se moli e mu ai.Afai e le mu ma tofo pei o polotini, e fai i le pa'u povi.Afai e liusuavai pe a susunuina, o se mea faitino.O le auala aupito sili lea ma aoga.

6. O ato fa'ato'a fa'atau, ona o le gaosiga, o le ai ai se manogi uiga ese (su'u suau'u, kelu, ma isi) pe a fa'anatinati le uta, e masani lava;I le faaopoopo atu i nei manogi masani, tatala le ato, liliu le paʻu i totonu, ma sogisogi ma le faaeteete.O le ai ai se manogi o pa'u povi.O le pa'u povi lea;Afai o le manogi o le pa'u mamoe, o le pa'u mamoe.Pa'u ostrich, pa'u korokotaila, ma isi

Fa'atama'ita'i Fa'ata'ita'i Tusi Tasi Tote Ato Tele u


Taimi meli: Nov-22-2022