• ny_back

BLOG

Fa'afitauli masani, fofo ma puipuiga i le fa'aogaina o taga pa'u

Fa'afitauli masani, fofo ma puipuiga i le fa'aogaina o taga pa'u

O le ato ose mea taua i le fa'afetauiga o teuga.O nisi taimi, a e fa'atau se taga pa'u e sili ona e fiafia i ai, o le fa'atamala i le fa'aogaina o le fa'agasologa e ono mafua ai le tiga.E faʻafefea ona aloese mai nei tulaga, pe faʻafefea ona faʻaitiitia le gau pe a tutupu faʻafitauli?I aso nei, seʻi o tatou faʻasoa atu ia te oe nisi o faʻafitauli masani, fofo ma puipuiga i le faʻaaogaina o taga paʻu:

1. O le ato e faigofie ona faʻafefe pe a masani ona faʻaalia i le la, o lea e tatau ai ona e aloese mai le faʻaalia umi o le la ma le malamalama malosi i le taimi o le faʻaogaina o le ato.

 

Aʻo leʻi aoina, e tatau ona faʻagogo le ato i se nofoaga malulu ma mago.Ina ia faʻatumauina le taga i foliga ma matagofie pe a le faʻaaogaina mo se taimi umi, o se aofaiga talafeagai o nusipepa tuai mama poʻo lavalava tuai e tatau ona tuʻuina i totonu o le ato aʻo leʻi aoina.E sili atu le tu'u i ai o ni taga o lo'o susū e puipuia ai le ato mai le pala ma fa'aletonu.

 

A le fa'aaogaina le ato, e sili ona tautau.Pe a faataatia mafolafola, e le tatau ona faaitiitia pe maanuminumi i isi mea pe valiina i isi lavalava, e aafia ai foliga vaaia.

 

2. I aso timuga, pe a maua le taga i le timu, e manaʻomia ona solo faʻamago i le taimi ma tuʻu i totonu o se nofoaga faʻafefe e faʻagogo ai i le tulaga o le pala.

A susū se ato pa'u pe pala i le timu, e mafai ona solo i se ie mamago vaivai e aveese ai pisipisia vai po'o ma'i eleelea, ona tu'u lea i se nofoaga malulu mo le fa'amagoina o le ea masani.Aua ne'i tu'u sa'o le taga i le la, i tafatafa o le ea malulu, pe fa'amago i se ea ea.

 

3. E pei o le afu e masani ona paʻi i meafaigaluega, poʻo le meafaigaluega o le a faigofie ona faʻamaʻi pe a faʻafesoʻotaʻi ma le vai acidic.O meafaigaluega i luga o le ato e tatau ona solo i se ie mago pe a uma ona faʻaoga.Aua le soloia i le vai, a leai o meafaigaluega sili ona lelei o le a oxidized i se taimi puupuu.

 

Afai e fai sina fa'ama'i, taumafai e solo lemu i le falaoamata po'o le pa'u fulunifo.'Aua ne'i fa'ataga le fa'apouliuli o le vaega u'amea e fa'aleagaina ai le matagofie atoa o le ato ma fa'aitiitia ai lou tofo.

 

4. A o le tino fusi e noatia i le afu infiltration ma fusi fusi soo, e faigofie ona deform pe e oo lava gau mo se taimi umi, o lea taumafai e aloese mai le soona faamau o le fusi ao faaaogaina.

5. O le paʻu o le pepa tiketi e manifinifi tele, o le laina o le taʻavale e itiiti ifo i le 1mm, ma o le paʻu o loʻo matua mo se taimi umi, o lea o le ai ai ni taʻe i le pito o le suauu.O le mea lea, e le tatau ona utaina le avanoa o kata i le tele o mea mautu e pei o kata poʻo tupe siliva, ma e tatau ona faʻatumauina lona tulaga talafeagai o le malolo.

 

6. E le gata i lea, aua le tuʻuina le ato paʻu e latalata i soʻo se faʻavevela, a le o lea o le a sili atu ona mago le paʻu, ma o le a faasolosolo malie ona mou atu le elasticity ma le vaivai o le paʻu.

 

7. Afai e le lamolemole le sipa i le taimi o le faʻaoga, faʻaoga moligao poʻo le paʻu paʻu i luga o le sipa e faʻaleleia ai le aafiaga.

 

8. Taumafai e aua le faʻaaogaina le ato tutusa i aso uma, lea o le a faigofie ona mafua ai le vaivai elasticity o le cortex.E sili atu le fa'aoga fa'atasi.

 

E oo lava i taga paʻu sili ona matagofie o le a le tuʻu ese mo tagata e matamata.Matou te manaomia i latou i aso uma.E faigofie e pei o mea e manaʻomia i aso uma, ma e faʻatasi foi ma la tatou faigamalaga i le lalolagi atoa.O le mea lea, e tusa lava po o le a le ofuina o ato paʻu, atotupe, ato malaga, totigilima paʻu, ma isi.O le auala sili ona taua o le tausiga o le "faʻatau".O nisi o puipuiga i le fa'aogaina o le malamalama fa'avae lea o le tausiga o oloa pa'u

Fafine ato lapoa


Taimi meli: Nov-29-2022