• ny_back

BLOG

E fa'afefea ona fa'aofuina le fa'amau fetuutuuna'i o le ato avefe'au

Fa'afefea ona fa'aofuina le fetuutuunaiga o le ato fe'au, o le taga avefe'au o se ato faigofie tele.O se ato masani fo'i e fiafia i ai le to'atele o tagata.A'o le'i fa'aogaina le ato fa'alava, e masani lava ona iai se fa'amau e fa'aofu muamua.E fa'afefea ona fa'aofuina le fa'amau fetuutuuna'i o le ato fa'alava

E fa'afefea ona fai le fa'amau fetuutuuna'i o le ato avefe'au 1
O le fa'amau o le fusi fa'afafafa'afafa'i fa'afeiloa'i iinei o le fa'ailoga u'amea fa'a Iapani i le ata o lo'o i lalo.A uma ona ofuina, e mafai ona e pulea lona umi e ala i le fetuunai.

A ofuina, muamua tu i luga le itu o le fusi faa-Iapani, ma pasi le tasi pito o le ato ato faafafa i le pu i lalo o le fusi.

Ona aveese lea o le pito o le fusi o le ato faafafa na ui atu i le pu i lalo o le fusi, ona toe tuu lea i totonu o le pu i luga ae o le fusi, e pei ona faaalia i le ata o loo i lalo.

A uma ona toe ofuina, tuu le pito o le fusi o le ato faafafa i totonu o le pu i lalo o le fusi faa-Iapani ma toe ofuina.A uma ona ofuina, o le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaputu i luga o le taimi muamua na ofuina ai.

Ona toe tuu lea o le maea i totonu o le pu i totonu o le pu i luga aʻe o le faʻamau Iapani.A uma ona ofuina, o le a pei o le ata o loʻo i lalo.

Ia, e mafai ona e fa'amauina teisi le fusi fa'afafa, tu'u le vaega o le ato ato fa'afafa latalata i le koluse pa i le ogatotonu o le upu Iapani fa'amau, ma tu'u sina umi talafeagai, ona su'i mau lea i luga ma lalo i su'i, o lea. e mafai ona ofuina le upu Iapani faʻamau o le ato faʻafafa Ia, a uma ona suisui, e mafai ona e faʻaloloa le umi.

E fa'afefea ona fa'aofuina le fa'amau fetuutuuna'i o le ato avefe'au 2
Muamua o le fetuunaiga i luga o le fusi.Ina ia faʻamalieina manaʻoga o tagata e eseese maualuga pe a gaosia taga avefeʻau, o le a mautinoa lava e le au gaosi oloa ona faʻapipiʻi fusi i umi eseese.Mo tagata faʻatau, e ui lava e le manaʻomia ona latou mafaufau tele i le umi o le ato pe a faʻatau se ato faʻasaga, e tatau ona mafaufau i ai pe a faʻatau se ato faʻafafa.E fa'afefea ona ave se taga avefeau mo fafine?Mai le vaʻaiga o le umi o le fusi, e masani ona sili atu i tafatafa o le puimanava, ma afai e sili atu i lalo, o le a le lelei le aʻafiaga o le ato faʻafafa.

O le lona lua o le fetaui o lanu.O le mea moni, o le fetaui o lanu o lenei ato faafafa e taua tele.O le mea moni, e le o fai mai e tatau ona tutusa le lanu ma lavalava, aua e mafai ona aumaia ai aafiaga eseese atoatoa ona o lanu eseese o lavalava ma ato.Ae peitaʻi, afai o loʻo i ai le tele o lanu o lavalava, taumafai e aua le faʻapipiʻi nisi lanu i luga o le taga avefeau.

ato tama'ita'i


Taimi meli: Ian-01-2023