• ny_back

BLOG

O le a le mea e tatau ona ou faia pe a fa'aletonu le taga?

(1) Afai e na o sina faaletonu, e mafai ona e faʻaogaina ni nusipepa otaota e faʻatumu ai le ato ina ia tumu, pe faʻasalalau se ie mama mama i luga o se mea mafolafola, tuʻu lemu le ato i luga, ma faʻaoga Pe a oomi le mamafa. , e mafai ona toe faʻaleleia le foliga muamua o le ato.

(2) Afai o loʻo i ai se faʻafitauli ogaoga faʻaleagaina, ona tatau loa lea ona lafo le ato i se faʻatau faʻapitoa poʻo se lala sooupu tausiga lona tolu.Talu ai ona o le lagolago i totonu o le ituaiga ato faʻamau e mafai ona faʻaleagaina, e manaʻomia e se tekinisia faʻaleleia oloa paʻu tomai faʻapolofesa le faʻamavae atoa o le ato, sui pe toe faʻaleleia le lagolago i totonu, ona toe faʻafoʻi lea o le ato paʻu i le pu muamua, laina muamua, ma le uaea muamua. auala.

(3) Afai o le ato ua faʻaleagaina ma faʻatasi ma ni faʻaofuofu ogaoga poʻo ni maosiosia, e tatau ona faia ni faʻaleleia loloto i luga o le paʻu o le ato, ma e oʻo lava i le suia o le lanu o le ato i mataupu ogaoga.

Lapataiga ile fa'aogaina ole ato:

1. Aua le soona mamafa.Afai e tele naua mea o loʻo faʻapipiʻiina ma o le totonugalemu o loʻo matua oomiina, o mea mataʻutia o le a afaina ma malepelepe.

2. Aua le mimilo malosi pe tuu i le la.O mea paʻu o le ato e iai se tikeri o le elasticity, e pei o le solo ma faʻaalia i le la o le a faʻaleagaina ai le gaioiga o mea mata.Afai e faaleagaina le mea mata, o le a leiloa le iila o le taga ma alu i luga o le auala o le lafoaia.

tausiga o ato:

1. E tatau ona sa'o le nofoaga e tuu ai.I nofoaga susu ma vevela, o le a afaina ai le ato.Naʻo totonu o se nofoaga malulu ma malulu, o le ato o le a faʻasaoina atoa.E te le tuʻuina foʻi i tafatafa o le umukuka, ina ia le maua ai le suauʻu suauʻu.

2. Fa'alogo lelei i le ala o le fa'amamāina.Tusa lava pe tu'u le fa'aaogaina pe masani ona feavea'i, o le ato o le a pisia i ni pefu po'o le pisia foi i mea filo.I le taimi lea, e tatau ona e soloia i se ie nai lo le fa'asusu i le vai.Ona o le faʻapitoa o meafaitino, aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faitau ma le faʻaeteete le tusi faʻasao, aemaise lava na taga taugata, ma aua le alu i totonu o le vai faigofie.


Taimi meli: Apr-18-2023