• ny_back

BLOG

Pe o le a sili atu le susulu o le taga pa'u pe a fa'aoga?

Pe o le a susulu atu le taga pa'u pe a fa'aoga?I le olaga i aso uma, e toʻatele fafine e ave a latou ato i luga o latou tua aʻo leʻi o i fafo.O ato susulu ma iila o le a sili atu ona faʻalelei ma matagofie.Sei o tatou fa'asoa atu ia te oe le anotusi talafeagai e uiga pe o le a susulu le ato pa'u pe a fa'aoga.

E susulu atu le taga pa'u pe a fa'aoga?1
E moni o le ato paʻu o le a sili atu ona susulu i le faʻaaogaina, ae o lenei iila e le tutusa, ma o le a sili atu le malosi o le iila i nofoaga e masani ona paʻi i ai lima.

O le a le mea e te faʻaaogaina e faʻamama ma faʻamalamalama ai le ato paʻu?

Metotia 1. Fufulu i le fasimoli le mautonu, fufulu pe a uma ona fufulu, ona afifi lea o solo pepa ile pito i fafo ma faʻagogo ile ea.

Metotia 2: Ta'i muamua i le suauu taua, ona fufulu lea i le pa'epa'e fulunifo ma fufulu ese, ona afifi lea i luga o se solo pepa ma fa'ago i le ea.

Metotia 3. Fa'aopopo le vineta pa'epa'e ile vai mafanafana mo le fufuluina.O le vineka paʻepaʻe e iai sona aafiaga faʻamamā i le tele o lanu ma mea faʻaola i le olaga i aso faisoo.

E sili atu le faʻamamago o le ato paʻu i taimi masani, ona teu ai lea i se nofoaga malulu ma faʻafefe.A le fa'aogaina le taga pa'u, e sili le teuina i totonu o se taga cotton.Aua ne'i tu'u le taga pa'u e pa'u i le la, tao i le afi, fufulu i le vai, taia i mea ma'ai po'o le fa'afefe i vaila'au.E le tatau ona susu le pa'u nubuck ma e tatau ona solo i le pa'u mata.Mo le tausiga fa'amamā fa'apitoa, e le tatau ona fa'aogaina le fa'aiila seevae.

Aua le teuina taga pa'u i taga palasitika, aua e le taamilo le ea i totonu o taga pa'u, ma o le a mago le pa'u ma faaleagaina.O nisi pepa faleuila vaivai e mafai ona teu i totonu o le ato, ma o le aoga o pepa faleuila vaivai o le tausia lea o foliga o le ato.

taga avefeau


Taimi meli: Tes-01-2022